Věda ve škole s kohoutem Ferinem na Jungmannce

Spolupráce sportovců se základními školami má přesah nejen do sportovních projektů. Jedním z příkladů je právě Věda ve škole, kterou organizovala ZŠ Jungmannova společně s SK Kuřim, zejména oddílem házené.

Věda ve škole je akce pro širokou veřejnost, zejména rodiče s dětmi. Organizační tým vedený paní učitelkou Danou Bémovou ze ZŠ Jungmannova mohl mít velkou radost z ohlasů akce, která přilákala více než 700 návštěvníků. Mohli shlédnout chemické, fyzikální a biologické experimenty apoznat, že věda umí být hravá a je s ní legrace. 

  • Fotogalerii najdete zde.

Za spolupráci děkujeme partnerům Sportovního klubu Kuřim, kteří nemalou měrou přispěli k atraktivitě programu a zdárnému průběhu akce, zejména týmu z VIDA science centrum. Za podporu akce děkujeme městu Kuřim.

vida ve škole kuřim

Návrat na homepage

Informace

Již od padesátých let v Kuřimi existuje trvalá poptávka veřejnosti po sportovní hale, jejíž absence je jedním z nejviditelnějších problémů města Kuřimi.

Připojte se

Sledujte pozorně projekt sportovní haly v Kuřimi, jak pokračuje čase na www.halakurim.cz

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

Sportovní klub Kuřim je nezisková organizace s veřejně prospěšnou činností. Sdružuje občany se zájmem o sport a tělovýchovu v Kuřimi od roku 1899.

image