SK Kuřim Stolní tenis

Profil oddílu stolního tenisu SK Kuřim

Oddíl stolního tenisu SK Kuřim se účastní celostátních soutěží organizovaných ČAST - Česká asociace stolního tenisu. Počet zúčastněných družstev je poměrně stabilní, v současnosti jsou to 4 družstva.

Stolní tenis SK Kuřim zajišťuje odborné vedení mládeže amatérskými trenéry nebo kvalifikovanými trenéry s licencí ČAST. Na pravidelných trénincích stolního tenisu je organizováno pár desítek registrovaných členů, z toho dlouhodobě tvoří téměř dvě třetiny mládež. Pro ně je zajištěno každoročně 160 až 180 tréninkových hodin. Oddíl disponuje celkem šesti trenéry a dvěma funkcionáři.

Najdete nás na Tyršovce

Treninkové zázemí stolní tenisté mají v tělocvičnách ZŠ Kuřim na ulici Tyršova, kde kromě tréninků pravidelně pořádá také turnaje žáků ve stolním tenise. Prostředí tak dobře znají všechny větší oddíly okresu Brno - venkov, které také vychovávají děti ke stolnímu tenisu.

Oddíl kromě vlastních prostředků je podporován zejména z dotačních programů města Kuřimi na sportovní činnost. V roce 2014 oddíl zlepšil hrací vybavení nákupem nových stolů a vylepšení přineslo také nové zastínění školní tělocvičny.

Chcete hrát pinec? Nábory dětí jsou celoročně

Nábory probíhají v září, ale oddíl je zájemcům o stolní tenis z řad dětí otevřený celoročně.

Kontakt:

Ing. Petr Fučík, předseda oddílu stolního tenisu SK Kuřim,

tel. 704 131 270, e-mail: petr.fucik@centrum.cz

 

 

Návrat na homepage

Informace

Již od padesátých let v Kuřimi existuje trvalá poptávka veřejnosti po sportovní hale, jejíž absence je jedním z nejviditelnějších problémů města Kuřimi.

Připojte se

Sledujte pozorně projekt sportovní haly v Kuřimi, jak pokračuje čase na www.halakurim.cz

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

Sportovní klub Kuřim je nezisková organizace s veřejně prospěšnou činností. Sdružuje občany se zájmem o sport a tělovýchovu v Kuřimi od roku 1899.