Články

Valná hromada bude 25. 5. 2022

  Výkonný výbor SK Kuřim, z.s. svolává jednání valné hromady SK Kuřim, z.s.. Tato pozvánka je určena všem registrovaným členům SK Kuřim, z.s..  Termín a místo konání ...

Věda ve škole s kohoutem Ferinem na Jungmannce

Spolupráce sportovců se základními školami má přesah nejen do sportovních projektů. Jedním z příkladů je právě Věda ve škole na ZŠ Jungmannova.

Chcete hrát v Kuřimi pinec? Trénujeme na Tyršovce

Oddíl stolního tenisu SK Kuřim vstupuje do další sezóny se čtyři družstvy. Jeho členskou základnu tvoří ze dvou třetin mládež.

Výroční zpráva SK Kuřim

Výkonným výborem byla schválena výroční zpráva Sportovního klubu Kuřim za předchozí rok 2015.

Dotační programy 2017

Zastupitelstvo Města Kuřim rozhodlo o dotačních programech pro sport pro rok 2017. Vyhlášen byl letos poprvé také nový program na podporu výchovy dětí kvalifikovanými trenéry.

EET a neziskové organizace (spolky)?

Podstatou elektronické evidence tržeb (EET) je, že se eviduje každá platba za prodej zboží a služeb, která pochází z podnikatelské činnosti a zejména byla-li uhrazena v hotovosti. Jak je to se spolky?

Státní podpora sportu na období 2017 - 2019

Jsou vyhlášeny dotační programy Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, přičemž novinkou všech 10 programů je, že jsou vyhlášeny na období tří let.

Valná hromada přijala změnu názvu a nové stanovy

Valná hromada rozhodla o úpravě názvu a změnách stanov spolku podle nového občanského zákoníku. Sportovní klub Kuřim volil vedení na období do roku 2020.

Valná hromada SK Kuřim bude 24. října 2016

Výkonný výbor SK Kuřim na návrh předsedy svolává jednání valné hromady Sportovního klubu Kuřim na 24. 10. a zve členskou základnu k účasti.

Kuřimská Bublina slouží

Od září se na kuřimském stadionu opět rozpíná "dominanta" nafukovací haly. Na její nafouknutí se sešlo čtyřicet házenkářů, kteří stavění i sbalení „Bubliny“ mají tradičně na starost, aby ji společnými silami připravili na další sezónu.

Informace

Již od padesátých let v Kuřimi existuje trvalá poptávka veřejnosti po sportovní hale, jejíž absence je jedním z nejviditelnějších problémů města Kuřimi.

Připojte se

Sledujte pozorně projekt sportovní haly v Kuřimi, jak pokračuje čase na www.halakurim.cz

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

Sportovní klub Kuřim je nezisková organizace s veřejně prospěšnou činností. Sdružuje občany se zájmem o sport a tělovýchovu v Kuřimi od roku 1899.